jQuery('#pum-2176') .on('pumBeforeClose', function () { var $iframe = jQuery('iframe', jQuery(this)), src = $iframe.prop('src'); $iframe.prop('src', '').prop('src', src.replace('?autoplay=1', '')); });

Sales coach

Vergroot je succesfactor in de verkoop,

en stel je omzet veilig.

Mis geen enkele opportuniteit meer, en leer hoe elk klantencontact te verzilveren.

Wij coachen jouw verkopers, en begeleiden hen “in de field”.

We bezorgen een gedetailleerd rapport met de sterke punten en aandachtspunten.

Sales coach

Sales coach Stefaan Maes helpt je verkopers het maximum uit zichzelf te halen. Geen theoretische uiteenzettingen, maar een praktijkgerichte aanpak. Je verkopers krijgen nieuwe inzichten, heldere tips en trics, handvaten die hen zullen helpen meer en beter te verkopen.

  Wie ben ik.

  Ik heb een carrière achter de rug van meer dan 25 jaar als account manager in de IT en telecom sector. Verkopen zit me in het bloed. Het is mijn passie. Ik sta er ‘s morgens mee op, en ga er ‘s avonds mee slapen. Verkopen beschouw ik als één van de mooiste beroepen die er is.


  Na 25 jaar account management, had ik het echter wat gehad met mezelf steeds op de voorgrond te zetten. Ik droomde ervan anderen te gaan begeleiden en beter doen worden in het vak van verkoper. Ik volgde een intensieve coach opleiding, startte mijn eigen vennootschap , en ging aan de slag als sales coach en sales trainer.


  Vandaag begeleid en train ik dagelijks verkopers in alle mogelijke sectoren, zowel B2B als B2C. Elke training/coaching is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als account manager. Ik kan tappen uit een ruim vat van voorbeelden en win hierdoor snel het vertrouwen van mijn deelnemers. Ik hoef me niet te baseren op theoretische modellen en zogenaamd “onderzoek”. Ik heb het zelf meegemaakt, en weet als geen ander hoe het is om dagelijks geconfronteerd te worden met de harde realiteit.

  Wanneer heb je nood aan een salescoach.

  Verkopers zijn het belangrijkste kapitaal van uw onderneming. Zij zijn de ambassadeurs van uw organisatie. Investeren in de kwaliteit ervan, is bouwen aan de toekomst van uw bedrijf.
  In periodes van crisis is het te hopen dat je beschikt over een goed functionerend verkoopteam. Zij zullen uw bedrijf dan door de moeilijke periode moeten helpen. Maar ook in periodes van economisch groei is het het verkoopteam dat je zal helpen de groei nog te versnellen, meer marktaandeel te verwerven, betere marges te genereren enz.
  Begeleiding van uw verkopers is dus niet iets van “we zullen hier en daar wat bijsturen” in moeilijke periodes. Sales coaching is een permanent proces. Verkopers vragen een permanente begeleiding en constante coaching.

  Is jouw team er klaar voor?

  Om deze vraag te beantwoorden, stel je jezelf best de vraag of ze beschikken over volgende competenties:

  • Ze hebben geen angst om de telefoon te nemen, en te prospecteren.
  • Ze maken makkelijk afspraken bij potentiële klanten.
  • Ze weten opportuniteiten te detecteren.
  • Ze leggen de juiste prioriteiten.
  • Ze herkennen de fase waarin de aankoper zich bevindt.
  • Ze passen hun gedrag aan aan die fase.
  • Ze kunnen als geen ander omgaan met bezwaren.
  • Ze weten koopsignalen op te vangen.
  • En bovenal: ze sluiten af.

  Is het antwoord op één van bovenstaande vragen neen? Neem dan zeker contact op.

  B2B salestraining

  Training in uw bedrijf, en op maat van uw bedrijf.

  Geen theoretische uiteenzetting, maar oefeningen en voorbeelden die 100% aansluiten bij jouw dagdagelijkse realiteit.

  B2B salescoaching

  Het maximum halen uit je verkoopgesprekken om zo je verkoopdoelen te halen. Dat kan je bereiken door persoonlijke sales coaching.

  Aan de hand van enkele inspirerende gesprekken bespreken we jou doelen. Vervolgens gaan we mee in het veld, volgen enkele verkoopgesprekken, en geven feedback.

  Training en coaching in RETAIL

  "Transformatie", "de retail van morgen", "multi-channel": iedereen heeft er de mond vol van. Maar hoe zit het met jouw winkelpersoneel? Zijn zij er klaar voor?

  Contacteer ons

  Zit je met een vraag over onze aanpak?

  Sta je voor een uitdaging met jouw verkoopsteam?

  Nodig ons uit voor een gesprek.

  Rent a Salescoach

  Zijpstraat 148

  2570 Duffel

  +32 495 288803

  stefaan@rentasalescoach.be