jQuery('#pum-2176') .on('pumBeforeClose', function () { var $iframe = jQuery('iframe', jQuery(this)), src = $iframe.prop('src'); $iframe.prop('src', '').prop('src', src.replace('?autoplay=1', '')); });

Wie zijn wij.

Leer ons team van trainers en coaches kennen.

Wie zijn wij?

Rent a Salescoach heeft een team van trainers en coaches die dagelijks het beste van zichzelf geven om jouw verkopers en leidinggevenden te trainen en te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat jouw economische doelen gehaald worden.

Hiervoor kunnen we beroep doen op een netwerk van zelfstandige trainers en coaches. Elk van hen zijn stuk voor stuk keien in hun vakgebied. Of je nu zelfstandige bent of bedrijfsleider van een KMO of grote onderneming, we vinden steeds de geschikte facilitator om jou of jouw medewerkers de extra mile te doen gaan.

Oprichters, en drijvende krachten achter Rent a Salescoach zijn Stefaan en Annemie.

Stefaan

Overtuigd van de gedachte dat sales organisaties in volle verandering zijn, en er vanuit deze organisaties een groeiende vraag ontstaat naar begeleiding in transformatie, besloot ik mij te bekwamen in proces begeleiding voor verkopers en leidinggevenden.

Gebruik makend van zowel mijn jarenlange ervaring als corporate account manager in de IT en Telecom sector, als mijn ervaring als salescoach en trainer van verkopers en hun leidinggevenden, help ik mensen groeien in hun job.

Het is mijn ambitie om: Te werken voor bedrijven waar ik mijn commerciële kwaliteiten ten volle kan benutten en hen kan helpen hun sales objectieven te behalen. Mensen te leiden, hen in contact te brengen met hun eigen sterktes, en hen van daaruit te stimuleren en inspireren deze sterktes in te zetten, zodat ze zich goed voelen in hun job en beter presteren.

Ik hou ervan mensen maximaal uit te dagen tot het inzetten van hun eigen krachtbronnen, en inspireer hen hun perspectief te verruimen door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de moeilijkheden.

Annemie

Jouw coach en trainer bij verandering in je leven, werk of organisatie.

Annemie houdt van mensen en zoekt steeds naar verbinding. Het boeit haar om mensen en organisaties boven zichzelf te laten uitstijgen. Ze combineert diepgang met een praktische aanpak. Met haar inlevingsvermogen, slimme analyse, integriteit, open mind en doelgericht werken, daagt ze uit om aannames los te laten, uit de comfortzone te treden en de verandering daadwerkelijk te implementeren.

Aanspreken van eigen krachtbronnen, inspireren door te kijken naar mogelijkheden, het doel haarscherp stellen, vertrouwen in het potentieel, via reflectie gezamenlijk naar het leerdoel werken, dragen bij tot het veranderproces van individuen en organisaties.

Annemie is open minded, luistervaardig, integer, toegewijd en doelgericht. Klanten ervaren haar begeleiding als diepgaand, verfrissend, authentiek, constructief confronterend en respectvol.

Contacteer ons

Zit je met een vraag over onze aanpak?

Sta je voor een uitdaging met jouw verkoopsteam?

Nodig ons uit voor een gesprek.

Rent a Salescoach

Zijpstraat 148

2570 Duffel

+32 495 288803

stefaan@rentasalescoach.be