jQuery('#pum-2176') .on('pumBeforeClose', function () { var $iframe = jQuery('iframe', jQuery(this)), src = $iframe.prop('src'); $iframe.prop('src', '').prop('src', src.replace('?autoplay=1', '')); });

Zelfstandige of KMO ?

Maak gebruik van de KMO portefeuille.

KMO Portefeuille.

Verbeter de kwaliteit van uw diensten door gebruik te maken van de subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid

Wat is de KMO portefeuille?

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor u – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een communicatieplan voor uw bedrijf, het volgen van verkooptraining, enz.

Rent a Salescoach is geregistreerd dienstenleverancier van de KMO Portefeuille (registratienummer DV.O218683) onder het thema “personeelsmanagement”.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Het is zeer eenvoudig om je aan te melden, en een subsidieverzoek in te dienen.

Voor wie?

Uw bedrijf komt in aanmerking voor subsidie indien:

  • uw onderneming is een KMO, of u beoefent een vrij beroep
  • uw onderneming heeft een aanvaardbare rechtsvorm (NV, BV, vof, enz.)
  • uw vestiging ligt in het Vlaams Gewest
  • u bent actief in de privé sector
  • u heeft een aanvaardbare hoofdactiviteit

Hoeveel bedraagt de subsidie?

  • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. U ontvangt maximaal 7.500 euro steun per jaar.
  • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 20 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. U krijgt maximaal 7.500 euro steun per jaar.

Een kleine onderneming is een onderneming met minder dan 50 VTE’s (voltijdsequivalent), OF heeft een omzet van <= 10.000.000€, OF heeft een balanstotaal van <= 10.000.000€.
Een middelgrote onderneming is een onderneming met minder dan 250 VTE’s (voltijdsequivalent), OF heeft een omzet van <= 50.000.000€, OF heeft een balanstotaal van <= 43.000.000€. Meer informatie vind je op http://www.kmo-portefeuille.be”

Kom je in aanmerking? Maak dan zeker gebruik van deze subsidiëring, en werk zo mee aan de verbetering van de kwaliteit en competentie van uw verkopers!

Contacteer ons

Zit je met een vraag over onze aanpak?

Sta je voor een uitdaging met jouw verkoopsteam?

Nodig ons uit voor een gesprek.

Rent a Salescoach

Zijpstraat 148

2570 Duffel

+32 495 288803

stefaan@rentasalescoach.be