jQuery('#pum-2176') .on('pumBeforeClose', function () { var $iframe = jQuery('iframe', jQuery(this)), src = $iframe.prop('src'); $iframe.prop('src', '').prop('src', src.replace('?autoplay=1', '')); });

Verkooptraining

Vergroot je succesfactor in de verkoop,

en stel je omzet veilig.

Mis geen enkele opportuniteit meer, en leer hoe elk klantencontact te verzilveren.

Wij trainen jouw verkopers, en begeleiden hen “in de field”.

We bezorgen een gedetailleerd rapport met de sterke punten en aandachtspunten.

Verkooptraining

De tijd dat verkopen een kwestie was van “het goed kunnen uitleggen”, is al lang voorbij. Aankopers worden steeds professioneler. Ze worden opgeleid om het onderste uit de kan te halen. Daar komt bij dat de crisis overal voelbaar is. Budgetten dalen, en zelfs bij bestaande klanten wordt het er niet eenvoudiger op om nieuwe producten of diensten verkocht te krijgen.
Verkopers moeten zich aanpassen aan deze nieuwe realiteit. Nieuwe inzichten en werkmethodieken dringen zich op.

Rent a Salescoach leert uw verkopers professioneel te verkopen. Van bij de prospectie, tot het afsluiten van de deal. Hoe benaderen we die “onbekende” prospect? Hoe zorgen we ervoor dat de klant al “ja” zegt van bij dat eerste telefoontje? En hoe houden we hem vervolgens in de “ja-modus”, zodat het afsluiten van de deal nog maar een formaliteit wordt. Het zijn maar enkele van de thema’s die aan bod kunnen komen in deze verkooptraining.

  Hoe verkopers aan het “leren” krijgen?

  Iedereen is het er ondertussen wel over eens dat succes in “leren” niet langer gegarandeerd is door enkele dagen training. Bij verkooptrainingen is dat niet anders. Hoe vaak horen we verkopers niet zeggen: “ik werk hier nu al zovele jaren, ik weet nu ondertussen wel hoe ik moet verkopen.” We begrijpen dat. Het is niet abnormaal dat verkopers van zichzelf vinden dat ze het allemaal al weten. Een verkooptraining geven aan deze verkopers is dan ook geldverspilling met de klassieke aanpak.

  Waarin verschilt onze aanpak?

  Rent a Salescoach werkt op een unieke manier. Samen met het management bespreken we de eigenlijke leervraag. Wat willen we precies bereiken met het training traject? Waar willen we landen?
  Vervolgens gaan we aan de slag met de verkopers. We polsen naar hun motivatie, stellen vragen over hun eigen behoeften, en informeren naar hun visie. We inspireren en confronteren. Zo komen we tot de fase waarbij ze zelf inzicht krijgen in hun groeimogelijkheden.
  Van zodra dat inzicht er is, en ze zelf gemotiveerd aan een training willen starten, kunnen we effectief aan de slag gaan. Het leervermogen zal nu maximaal zijn, en weerstand minimaal.

  Maar daar blijft het niet bij. We volgen ook na de verkooptraining de verkopers op. We geven coaching indien opportuun, en zorgen voor verankering.

  Welke thema’s komen aan bod bij verkooptrainingen?

  • telefonische prospectie
  • de verschillende fases van een verkoopgesprek
  • koopmotieven bij de klant te detecteren
  • onderhandelen
  • waarde creëren
  • koopsignalen opvangen
  • omgaan met bezwaren
  • afsluiten

  Maandelijks gratis salestips.

  Schrijf hier in.

  Blog.

  Wie zijn wij.

  Gebruik makend van mijn 25 jaar ervaring als corporate accountmanager in de IT en Telecom sector wil ik verkopers helpen groeien in hun job.

  Contacteer ons

  Zit je met een vraag over onze aanpak?

  Sta je voor een uitdaging met jouw verkoopsteam?

  Nodig ons uit voor een gesprek.

  Rent a Salescoach

  Zijpstraat 148

  2570 Duffel

  +32 495 288803

  stefaan@rentasalescoach.be