Ons team

Mijn naam is Stefaan Maes.

Gebruik makend van zowel mijn 25 jaar ervaring als corporate account manager in de IT en Telecom sector, als mijn ervaring als salescoach B2C en B2B, wil ik verkopers helpen groeien in hun job.

Na een professionele opleiding tot coach in het “center for selfmanagement” (www.centerforselfmanagement.be) startte ik in 2012 als retail salescoach voor één van de grootste telecom bedrijven in België: Orange.

Ondertussen train, begeleid en coach ik accountmanagers en shopverkopers voor bedrijven zoals Proximus, Mediamarkt, Pearle, Niko, Bekaert, KBC, Axa, Arval, VDAB, Cevora, The House of Change, enz.
Daarbij is het mijn ambitie om mensen in contact te brengen met hun eigen sterktes, en hen van daaruit te stimuleren en inspireren deze sterktes in te zetten, zodat ze zich goed voelen in hun job en beter presteren.

Met behulp van de “best practices” help ik verkopers met het in kaart brengen van hun eigen talenten en hoe deze zich verhouden tot hun attitude, skills en competenties. Hierbij vertrek ik van basis coachtechnieken gebaseerd op waardering, gecombineerd met betrokken confronteren.

Ik hou ervan mensen maximaal uit te dagen tot het inzetten van hun eigen krachtbronnen, en inspireer hen hun perspectief te verruimen door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de moeilijkheden.

Gedreven door de salesbacterie, wil ik werken voor bedrijven waar ik mijn commerciële kwaliteiten ten volle kan benutten en hen kan helpen hun sales objectieven te behalen.


Mijn naam is Annemie Peeters.

Jouw coach en trainer bij verandering in je organisatie of als leidinggevende

Waarom?
In de snel veranderende, onzekere en complexe wereld is er een groeiende vraag naar begeleiding bij transformatie. Ik begeleid organisaties zodat ze, door hun eigen potentieel in te zetten, het eigen verandertraject in handen kunnen nemen. Zo werk ik mee aan behalen van strategische doelen van bedrijven.

Hoe?
Ik hou van mensen en zoek steeds naar verbinding. Het boeit me om organisaties boven zichzelf te laten uitstijgen.
Bij het coachen combineer ik diepgang met een praktische aanpak. Met mijn inlevingsvermogen, slimme analyse, integriteit en open mind daag ik je uit om aannames los te laten, uit de comfortzone te treden en de verandering daadwerkelijk te implementeren.
Aanspreken van eigen krachtbronnen, inspireren door te kijken naar mogelijkheden, het doel haarscherp stellen, vertrouwen in het potentieel, via reflectie gezamenlijk naar het leerdoel werken, dragen bij tot het veranderproces van leidinggevenden en organisaties.
Ik maak hierbij gebruik van de Silver methode, een beproefde methodiek die op basis van dit inzicht leer- en verander trajecten maximaliseert.

Wat?
Training en coaching van leidinggevenden
Begeleiden van organisaties in verandering